lauantai 7. syyskuuta 2013

Vihdoin täällä


Täällä minä nyt olen lopullisessa kohteessani Jerez de la Fronterassa, uudessa host-perheessä ja uudessa omassa (JEE!!) huoneessa. Aamu ja matka tänne oli jotain ihan kamalaa. Jännitti niin paljon, että meinas tulla aamupalat ylös.. Mun jännitys kyllä sitten katosi samantien, kun tapasin perheen. En vois olla tyytyväisempi!
Host-perheeseen kuuluu siis äiti, isä, 13-vuotias pikkusisko Malena ja ens viikolla saadaan tänne vielä toinenkin vaihtari Brasiliasta! En tiedä, mitä mun omalle huoneelle käy kun se saapuu, pitää nyt nauttia omasta rauhasta ihan varmuuden vuoksi.
Oon siis älyttömän tyytyväinen host-perheeseeni! Vaikuttavat aivan ihanilta. Ensimmäinen yhteinen automatka juna-asemalta kotiin meni perheen laulaessa ja tanssiessa. Kotona mun huone oli täytetty ilmapalloilla ja kaikki oli laitettu valmiiksi. Tosi hyvä yhteinen alku siis :) 

 Hyvin kului kielikurssi Candy Crushia pelatessa.. :D 
The Royal Palace

Kolme viikkoa kielikurssilla on ohi.. En vaan voi uskoa! Toivottavasti loppuvuosi ei mene ihan yhtä nopeesti, muuten voisin olla täällä samantien kaksi vuotta :D
Madrid on ihana, ja jään varmasti kaipaamaan sitä fiilistä, mikä siellä isossa kaupungissa oli. Me haaveiltiinkin jo Anniinan kanssa, että lähetään Madridiin ens kesänä ennen Suomeen paluuta. 
On outoa tietää, etten enää nää meidän kielikurssiporukkaa joka päivä ja että ollaan kaikki nyt eripuolilla Espanjaa. Onneksi meillä joulukuussa tiedossa mahdollisuus lähteä kaikki yhdessä Barcelonaan viikoksi! Äiti tai miksei joku muukin, tässä sulle hyvä joululahjaidea, matka Barcelonaan ja vähän matkabudjettia ;)


Kuvat Madridista :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että hyvin on lähtenyt käyntiin uuden perheen kanssa. Pidetään joululahjavinkki mielessä :)

    - Äiti

    VastaaPoista
  2. Voi Venkulaattori!

    Vaihtaritkin voivat ansaita fyrkkaa vaikka lapsenvahteina tai muissa hanttihommissa. Siiti kannatta aina vihjailla sukulaisille ja kummeille. Se yleensä toimii, vaikka oletkin köyhästä suvusta "Yksinäinen ja hyljätynnä kaukana köyhästä kodistaan...".

    Yritä totuttautua espanjankieleen ja olla turvautumatta englantiin. Sehän sinulla on jo hallussa. Puhumalla oppii, vaatii vain hieman rohkeutta. Kummitätisi amerikkalainen luokkatoveri luki vaihtarivuoden jälkeen Kalevalan alkuperäiskielellä. Moni suomalainenkaan ei pysty tai viitsi lukea kansalliseeposta. Tavaile Cervantesin Don Quiotea kun muilta kiireiltä joudat.
    Voi hyvin.

    Katis ja Allu

    VastaaPoista