tiistai 3. syyskuuta 2013

Materialismionnellisuus




Välipala puistossa :)







Uusi puhelin, muttei sopivaa simkorttia, uudet levikset ja paljon naurua. Hyvä päivä takana.
Tänään mietin että mikä siinä on, kun on aivan sama kuinka surullinen, väsynyt tai ärsyyntynyt oon niin heti kun kävelen yhdestäkin kaupasta ulos muovipussi kädessä mä suunnastaan säteilen onnea? Se on sitä materialismionnellisuutta, ja että mä rakastan sitä.


<3

6 kommenttia:

  1. Tosi kypsä tää blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä kypsä kuin minä, eiks sen niin pidäkin mennä? :D

      Poista
  2. Voisi joskus kokeilla vaikka lenkkeilyä shoppailun sijaan huonojen fiilisten karkoittamiseen :)

    T: Äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin harkita, sitten ku saan kamat silleen ettei lenkkareita tarvii kaivaa puolta tuntia matkalaukun pohjalta :D

      Poista
  3. Moi, sulla on ihan mahtava blogi!

    Haluisin kysyy sult parii juttuu espanjast ku oon itekki menos vaihtoo ens vuon mut en viel oikee tiiä et USA vai espanja! En siis oo koskaan lukenu espanjaa enkä osaa puhuu sitå, mut maana se kiinnostaa ja halusii oppii myös kieltä.

    Eli,
    Luuletko et pärjäisin sielä ilman espanjan kielen osaamista alussa?
    Minkälainen koulusysteemi siel on? Onks jotain tanssiaisii, niiku usas promit?
    Mitä harrastuksen mahollisia siel on?
    Minkälaista porukkaa sielä muuten on? Onks helppo saada ystäviä?

    Kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,
      Oi kiitos paljon! Henkilökohtasesti suosittelen lähtöä maahan, missä puhutaan kieltä joka on yleinen ja hyödyllinen (espanja, saksa yms) muttei kuitenkaan välttämättä englanti, koska sitä oppii muutenkin helpommin.
      Oon nyt ite vielä Madridissa viettämässä viimeistä viikkoa kielikurssilla. Lähdin vaihtoon Exploriuksen kautta, ja koska oon opiskellut espanjaa vähemmän kuin vuoden niin mulla on tässä ensin tämä kolme viikkoa kielikurssia. Ja voin sanoa, että vaikka mun päähän ei ollut jäänyt kun pari hassua lausetta espanjaksi niin ihan hyvin on lähtenyt sujumaan! Ja parhaitenhan kieltä oppii puhumalla :)
      Espanjalaiset on älyttömän sydämellisiä ja ilosia koko ajan. Englantia puhuu harva, mutta se on oikeestaan vaan hyvä kielen oppimisen kannalta. Espanjassa lukio on periaatteessa vastaavanlainen, kuin suomen. Tietenkin pieniä eroja on, mutta siis koulu kuin koulu.
      Koulun puolesta ei ole harrastuksia samalla tavalla, kuin jenkeissä. Mutta eihän se sitä tarkota, ettei kukaan täällä mitään harrastais :)
      Prom on aika jenkkimeininkiä, täällä ei semmosta oo. Suosittelen espanjaa oikeesti tosi lämpimästi, koska tää kieli ja maa on vaan ihan täydelliset. Ja espanjassa ei siitä tarvii huolehtia, ettei kavereita sais :)

      Poista