torstai 29. elokuuta 2013

Tour Bernabéu y Real Madrid

Nyt on Real Madridin kotikenttä, pukuhuoneet ja kaikki muu mahdollinen nähty. Tuli oikeesti aika true fudisfani-fiilis Bernabéu stadionilla, vaikken oikeesti ole ollenkaan kiinnostunut jalkapallosta.. Kaikki oli jotenkin kuitenkin vaan niin siistiä. Ja oli kyllä muuten stadionilla kokoa, tuli vähän pieni olo kun tonne mahtuu kuitenkin se reilu 80 000 ihmistä!




 Huhuh..


 Real Madrid ja pari tyttöstä.

 Real Madridin pukuhuoneen peili :D




Illalla käytiin vielä pyörähtämässä keskustassa kattelemassa mulle puhelinta ja muuta mukavaa. Solilla mua ahdisteli smurffi ja sain siltä pusun. Hyi. 
Enää 8 päivää Madridissa, sitten suuntana Jerez de la frontera. Elämä on hurjaa, mut eiks sen välillä pidäkin olla? Madridissa kaikki hyvin ja oon saanut nauttia päivästä ilman merkkiäkään koti-ikävästä.

Näytän muuten aivan keharilta näissä kuvissa, kaikkia ei vaan oo siunattu sillä photogeneettisyydellä.. 

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Etkä näytä keharilta!:D

    VastaaPoista
  2. Minkä järjestön kautta oot ? Ootko tyytyväinen siihen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon exploriuksen kautta. Ja siis en mä nyt mitenkään erityisen tyytyväinen oo, saatanan kallista touhua ja silti esim lennot madridiin ei ollut suorat, vaikka helsingistä lennetään monta kertaa päivässä suorialentoja madridiin. Mut kai se on aika perus, että nää järjestöt yrittää vetää sitä rahaa mahdollisimman paljon omaan pussiinsa.
      Infoa kaikesta tulee myös aika harvoin, ja nytkin odottelen tietoa siitä miten siirryyn ens viikon lauantaina lopulliseen kohteeseeni..

      Poista
  3. Pikkubroidisi on ainakin kateellinen kuvista, vaikka taitaakin olla Barcelonan kannattaja.

    Allu

    VastaaPoista