torstai 5. joulukuuta 2013

Eniten soi

Hyvää torstaita kaikille!
Mä oon ihan perjantai-fiiliksissä, sillä meillä alkoi tänään ihana neljän päivän viikonloppu! Kouluun seuraavan kerran siis vasta tiistaina, täydellistä. Tänään suunnitelmissa on lähteä ulos kavereiden kanssa, mutta koska täällä kaikki tapahtuu vähän myöhemmin niin istuskelen vielä tässä sängyllä verkkareissa ja hiukset märkinä, ollaan näkemässä kavereiden kanssa vasta siinä 10 pintaan.
Espanjassa ei oikein voi välttyä espanjalaiselta musiikilta, joten sitä tulee kuunneltua väkisinkin aika paljon. Päätinkin tulla nyt pläjäyttämään teille muutamat biisit, mitkä täällä soi todella paljon.

Daddy Yankee - La nueva y la ex


Abraham Mateo - Señorita


Danny Romero - Motivate


Prince Royce - Darte un beso


Sergio Contreras - Princesa de mi cuento


Jay Santos - Caliente


Näiden lisäksi jokaikinen Daddy Yankeen hitti, ja Pitbullin espanjankieliset biisit soi koko ajan. Ulkomainen tarjonta tuskin eroaa hirveesti siitä NRJ:n tämänhetkisestä hittilistasta. Myös espanjankielistä reggaetonia kuulee täällä aika paljon.
Nyt kello onkin jo melkein kahdeksan ja suuntaan syömään välipalaa, että pysyn mun aikataulussa. Toivottavasti vietätte hyvän viikonlopun, ja ainiin, hyvää huomista itsenäisyyspäivää kaikille! Saa nähdä miten mä sitä täällä juhlistan, vai juhlistanko mitenkään.. :D

1 kommentti:

  1. Terve Venkulaattori

    Sen minkä Suomi ulkolämpötilassa häviää, sen voitamme asuntojen sisälämmössä. Hyi olkoon, kosteannihkeät, vetoiset kämpät ovat hanurista. Isovanhempasi kertoivat joskus silloisen espanjanopettajansa perheellä olleen tapana kerääntyä kylminä päivinä pelaamaan korttia ruokapöydän ääreen. Pöydän alla oli joku hehkulämmitin ja pitkä pöytäliina esti lämpöä haihtumasta. Ainakin varpaat pysyivät lämpiminä suurperheen poltellessa Ducadosia, lätkiessä korttia ja karjuessa lämpimikseen toistensa korviin. Toisaalta onhan sinulla koemusta jo varhaislapsuudesta. Oxfordissa verhot lepattivat homeisten mattojen yllä ja ainakin minua paleli, vaikka en varsinaisesti vilukissa olekaan. Kummitätisi kulkee jo nyt postilaatikko päässään. Onhan tuuli ja pakkanen aikamoisen rasittava yhdistelmä, mutta kuinka lisätä vaatetusta ilmojen oikeasti kylmetessä jos kaikki reservit on jo käytetty?

    Yritä olla palelematta. Kissat ovat hyvä lämmönlähde. Ne tosin naukuvat korvaan, piereskelevät nenään ja pomppivat vatsan päällä kun yrität nukkua.

    Kaikkea hyvää
    T: Kumiukko

    VastaaPoista