maanantai 10. maaliskuuta 2014

Rento maanatai


Tänä aamuna heräsin ihan kamalaan oloon, silmät ei meinannut pysyä auki, nenä vuosi ja oli hirveän flunssainen olo. Hostäitin käskystä jäin kotiin ja painuin takaisin nukkumaan. Muutaman tunnin unien jälkeen olokin oli vähän parempi.
Vilustuin varmaan eilen, kun oltiin Cadizissa karnevaaleissa perheen kanssa. Nimittäin tällä punahilkalla oli tuuliseen päivään nähden ihan liian vähän vaatetta päällä...
Perjantai meni Lindan veljen yllätyssynttäreillä, lauantaina suuntasin heti aamusta salille ja illalla käytiin vaan syömässä ja kävelyllä mun kaverin Danin kanssa. Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta perheen ja  kaveriperheiden kanssa Cadiziin.
Tuleville vaihtareille ihan vinkkinä, älkää hävittäkö pankkikorttia. Kuten mainitsin edellisessä postauksessa, niin oon onnistunut hävittämään pankkikorttini. Uuden kortin saaminen onkin näköjään vähän isompi homma sillä sain tänään Nordealta kirjeen, jossa kerrotaan että voin mennä hakemaan kortin pankista. Onneksi Helsinki ja Nordean pankit onkin tässä ihan viiden minuutin kävelymatkan päässä...
Tän päivän oon vaan makoillut kotona ja nauttinut viimesistä äidin lähettämistä suomalaisista karkeista. Aika nopeesti uppos taas suomalaiset herkut, hups. Huomenna alkaakin sitten taas arki ja koulu.

2 kommenttia:

  1. Terve

    Kauhistuneena pankkikorttisi häviämisestä Kumitätisi siirsi tilillesi synttärilahjan jo ennakolta. Pyysi käyttämään omaksi iloksesi matkailuun ja muuhun. Minä puolestani kehoitan sinua olemaan ostamatta turhaa paskaa, tuo mielummin meille vaikka tuliaisia. Oikeasti , jos ostat hirveitä läjiä vaatteita niiden roudaaminen himaan saattaa aiheuttaa vaikeuksia. No, toimi mielesi mukaan.

    Hyvää kevättä
    Kumiukko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ei tarvii huolehtia, mamma sulki jo pankkikortin viikko sitten! Ja joo.. Alkaa olla tota tavaraa kertyny jo sen verran etten ihan tiedä miten täältä päästään kotiin asti.
      Hyvää kevättä!!

      Poista