lauantai 9. marraskuuta 2013

Mä lupaan yrittää enemmän

Paljon sanottavaa muttei sanoja, suuria ajatuksia muttei kykyä ilmaista niitä, paljon kerrottavaa mutten tiedä mistä aloittaa. Olin poissa melkein kaksi viikkoa ja taas lupaan yrittää enemmän. Kamera makaa edelleen vaatekaapin ylähyllyllä, se ei halua liikkua sieltä.
Tämän melkein kahden viikon aikana olen läpäissyt CMC:n kokeen, jäänyt parin pisteen päähän economian läpäisystä, saanut kaikki oikein englannin kokeessa ja palauttanut tyhjän historian kokeen, koska unohdin sanakirjan kotiin. Olen nukahtanut oppitunnille useamman kerran kuin koskaan aiemmin. Olen oppinut uusia asioita ja viettänyt Halloweeniä kavereiden kanssa.
Viime viikonlopun vietin rantatalolla. Nauroin liikaa, minut vietiin katsomaan kun pojat surffaa (meinasin kuolla kateuteen, joku päivä mäkin osaan), paloin taas auringossa, vietin aikaa "serkkujen" kanssa, minut esiteltiin kahdelle englantilaiselle tytölle ja tajusin etten enää osaa puhua englantia. Nautin jokahetkestä. 




Maanantaina lähdimme koulun kanssa retkelle Tajo de Alguilaan. Vaelsimme kuusi tuntia vuoristossa ja näin kauneimmat maisemat, mitä olen elämäni aikana nähnyt. Illalla saavuimme majataloon, missä nukuimme (tai missä oli tarkoitus nukkua). Yön hytisimme olohuoneessa pelaten korttia ja biljardia tuttujen ja tuntemattomien koululaisten kanssa. 
Tiistai-aamuna vuorossa oli melontaa. Vietin loppujen lopuksi varmaan enemmän aikaa veteen heitettynä, kuin siellä kanootissa, sillä meidän vesisota yltyi siihen että opettajat ja oppilaat kaatoivat toistensa kanootteja ja heittelivät toisiaan veteen. En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon, vaikka pelkäsin kuolevani hypotermiaan.
Keskiviikko, torstai ja tämä päivä kului koulussa kaikkien kärsiessä retken aiheuttamasta univelasta. Jerez hahmottuu jo päässä paremmin. Osasin eilen jopa mennä bussilla ostoskeskukseen ja takaisin (sinne on sitä matkaa aika paljon..).


Con la mas guapa de todas.

Rocio & Linda <3


Maisemat majatalon olohuoneen ikkunasta.

Yritin eilen tulla julkaisemaan tätä postausta, mutta Blogger ei suostunut yhteistyöhön mun kanssa. Perjantaista ei mitään kummempaa kertomista, meni kavereiden kanssa ulkona. Tänään aion suunnata salille ja ehkä aloittaa espanjan-kokeeseen lukemisen. Katellaan.
Lupaan, että tää oli viimeinen kerta kun olen poissa 2 viikkoa. Oikeesti. Mä lupaan yrittää enemmän. 

4 kommenttia:


  1. !Hola Venlacita!
    Que bien que hacéis excursión con la escuela. Es una vivencia grande caminar en los montes
    !Aquí hay una poema para ti!
    No hay camino (Antonio Manchado)

    Caminante, son tus huellas 
el camino, y nada más;
    caminante, no hay camino,
se hace camino al andar
    .
Al andar se hace camino,
    
y al volver la vista atrás
se
    ve la senda que nunca 
se ha de volver a pisar.
    
Caminante, no hay camino,
sino estelas en la mar.
    No olvides a dormir suficiente. IsoÄ

    VastaaPoista
  2. Jeee oot back! ihanii kuvia, oon superkade noist maisemist :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa tulin jäädäkseni ;D ja joo oli ihan sairaan siistit maisemat oikeesti!!

      Poista
    2. Voi Venkulaattori. Tietäsipä, kuinka kateellisina katselemme lähettämiäsiä kuvia keskellä marraskuun pimeyttä. Kaunis sininen taivas korkealla ja surffaamiseen kutsuvat mainingit. Ota ihmeessä lauta kainaloosi ja pyydä jotakuta opettamaan alkeet!

      K&A

      Poista